keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Viime talven eläimiä // Animals of last winter

Viime syksynä joku opettaja kysyi jostain syystä osaako kukaan meistä neuloa. Viittasin, ja siitä lähti tilaustyöeläinten kulku. Tein talven aikana muutaman parin eläinaiheisia lapasia lähtien noista valkeista pupulapasista. Pupujen lisäksi tein myös kettuja ja vielä kesken on pari pöllölapasia. Myös musta kissakaulaliina keltaisine silmineen on tilattujen eläinaiheisten asusteiden joukossa.



Last autumn one of the teachers asked for some reason if anyone of us can knit. I raised my hand and there began the series of custom order animals. I made a few pairs of animal mittens starting from the white rabbit mittens. There are a couple of pairs of foxes too and I'm still working on a pair of owl mittens. One of my schoolmates ordered a black cat scarf with yellow eyes.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kun kirjoitat kommentin Nimi/URL-osoite-vaihtoehdolla, muista aloittaa linkki http://-alulla, niin se toimii oikein! Nimi/URL-osoite on oikea vaihtoehto esimerkiksi silloin, jos blogisi on Vuodatuksessa tai jossain muussa palvelussa kuin Bloggerissa.

If you are leaving a comment with the Name/URL option remember to include the http:// part for the link to work properly!