maanantai 2. toukokuuta 2011

Lähtöruutu // Square one

Tervetuloa uuteen blogiini. Täällä tulet näkemään sekalaisia käsitöitä sekalaisista aiheista. Osa niistä on omassa käytössä, osa annettu lahjaksi, osa myyty ja osa sinunkin ostettavissasi. Kauppa, referenssiarkisto, portfolio ja sensemmoista, ymmärräthän. Kommentointi, viestittely, linkittäminen, jakaminen ja muu sellainen kiva on kovin tervetullutta ja suotavaa.


Welcome to my new blog. Here you shall see various kinds of handcrafted items. Part of them are made for my personal use, part given as gifts, part sold and part for you to purchase. This is a shop, a reference archive, a portfolio and so on of the things I've made. Comments, messages, linking, sharing and other nice things are welcomed and encouraged.

1 kommentti:

  1. Kommentointi, viestittely, linkittäminen, jakaminen ja muu sellainen kiva on kovin tervetullutta ja suotavaa.

    VastaaPoista

Kun kirjoitat kommentin Nimi/URL-osoite-vaihtoehdolla, muista aloittaa linkki http://-alulla, niin se toimii oikein! Nimi/URL-osoite on oikea vaihtoehto esimerkiksi silloin, jos blogisi on Vuodatuksessa tai jossain muussa palvelussa kuin Bloggerissa.

If you are leaving a comment with the Name/URL option remember to include the http:// part for the link to work properly!