sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Kirsikkakoju on auki! // Cherries for sale!

Kirsikkakorvakoruja kahdessa värissä myytävänä. Punaisia on valmiina kolme paria, keltaisia kaksi paria, molempia voin myös tehdä lisää. Muitakin värejä voi kysellä!

Koruissa on avokoukut ja niissä kumiset stopparit, jotta koukut eivät karkaisi korvasta. Korun kokonaispituus on hieman reilu neljä senttimetriä, ilman koukkua noin 2,5 cm.


Hinta 5,00 € / pari sisältä postikulut Suomessa. Maksun tahdon ennen kuin lähetän korviksia. Maksun on näyttävä tililläni viikon sisään (7 vrk), ja siinä on huomioitava myös se kolmen päivän mahdollinen siirtymäaika eri pankkien välillä. Ota yhteyttä sähköpostilla sissa ät live piste fi (tarkemmin oikea kirjoitusmuoto on näkyvillä vasemmassa sivupalkissa).

These cherries are for sale in Finland for the time being.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kun kirjoitat kommentin Nimi/URL-osoite-vaihtoehdolla, muista aloittaa linkki http://-alulla, niin se toimii oikein! Nimi/URL-osoite on oikea vaihtoehto esimerkiksi silloin, jos blogisi on Vuodatuksessa tai jossain muussa palvelussa kuin Bloggerissa.

If you are leaving a comment with the Name/URL option remember to include the http:// part for the link to work properly!